Сергій Кузьменко зустрівся з керівниками творчих спілок Кіровоградщини

Грудень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1085 | Коментарі: 0

У зустрічі взяли участь голова обласної організації Національної спілки письменників України Василь Бондар, голова обласної організації Всеукраїнської спілки краєзнавців Олег Бабенко, голова обласного відділення Національної Всеукраїнської музичної спілки Лариса Голіусова, голова обласного осередку Національної хореографічної спілки України Анатолій Коротков, голова обласного літературного об'єднання "Степ" Ольга Полєвіна, заступник голови обласної організації Національної спілки художників України Валерій Давидов, голова обласної організації Національної спілки фотохудожників України Олег Шрамко, голова обласної організації Національної спілки журналістів України Петро Мельник та представники зазначених спілок.

Звертаючись до творчої еліти області голова облдержадміністрації зазначив: "Наша країна має бути захищена ззовні і цим займається армія, у той же час вона буде захищена тоді, коли в неї є власна культура, мова, все те, що її відрізняє від інших народів. Тому формування національносвідомого, патріотичного, культурного громадянина – це наша спільна справа".

Під час спілкування керівники спілок розповіли про творчі досягнення обласних організацій та озвучили низку актуальних питань їх діяльності, які потребують вирішення. Сергій Кузьменко запевнив учасників зустрічі, що усі пропозиції та побажання будуть відображені у відповідному плані заходів щодо посилення підтримки творчих спілок на 2018-2019 роки. Окрім цього, голова області підтримав ініціативу творчої спільноти частіше зустрічатися у такому форматі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool