Сергій Кузьменко приймав дзвінки на «гарячій телефонній лінії»

Грудень 01, 2017 | Новини | Переглядів: 870 | Коментарі: 0

Упродовж години – з 11.00 до 12.00 – голова облдержадміністрації спілкувався із жителями області, які зателефонували на "гарячу телефонну лінію" з метою вирішення проблемних питань.

За цей час до керівника області звернулось семеро додзвонювачів із Кропивницького, Олександрії, Світловодська та Олександрійського району.

Тематика їхніх звернень стосувалась питань щодо забезпечення засобами реабілітації, оформлення права на землю, виділення земельної ділянки під забудову, призначення субсидій, придбання житла на пільгових умовах для прийомних родин тощо. Приміром, мешканець селища Олександрійське (колишнє с. Димитрове) прохав розглянути можливість відкриття у населеному пункті відділу Національної поліції у зв’язку із частими випадками крадіжок. Заявник із Войнівки звернувся з проханням скоригувати поверхню дороги по вул. Користівський так, щоб під час негоди вода не підтоплювала розташовані вздовж неї будинки.

Голова облдержадміністрації запевнив кожного заявника, що озвучені ними питання сьогодні ж будуть розглянуті відповідними фахівцями задля подальшого їх вирішення.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool