Сергій Кузьменко привітав жінок Кіровоградщини із святом весни

Березень 07, 2017 | Новини | Переглядів: 1315 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласній філармонії відбувся урочистий прийом голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка з нагоди Міжнародного жіночого дня 8 березня.

На святкування запросили жінок - керівників структурних підрозділів облдержадміністрації, райдержадміністрацій та органів місцевого самоврядування.

– Щороку з першими подихами весни до нас приходить особливе, довгоочікуване свято – день возвеличення Жінки! Цього березневого дня ми огортаємо словами ніжності і любові наших найкращих у світі мам, дружин, донечок, сестричок, бабусь і дякуємо за подароване нам щастя, за радісні моменти життя, за тепло й затишок, яким вони наповнюють наші душі і оселі, – наголосив голова облдержадміністрації.

Сергій Кузьменко побажав учасницям прийому святкового настрою, здійснення всіх бажань, затишку у домівках та миру на український землі.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool