Сергій Кузьменко привітав рятувальників Кіровоградщини із професійним святом.

Вересень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 580 | Коментарі: 0

Сьогодні в управлінні ДСНС України в області відбулись урочисті заходи до Дня рятівника. 

Керівництво та особовий склад управління привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова облради Олександр Чорноіваненко, голова міської ради Андрій Райкович, народні депутати України Костянтин Яриніч та Олександр Горбунов.

- На ваше тверде плече розраховує кожний. Номер телефону 101 люди набирають у будь-якій надзвичайній ситуації, за будь-яких проблем. Завдяки вашому професіоналізму врятовано тисячі жителів області та України, - зазначив Сергій Кузьменко.

Він подякував надзвичайникам за професіоналізм та активну участь у розмінуванні місцевості та будівництві інженерних споруд на Сході України – тут працювали більше 100 рятівників області.

Разом із головою обласної ради, Сергій Кузьменко вручив кращим рятівникамдержавні нагороди та відзнаки обласної влади.

- Ми пишаємось вами та готові підтримати. Проект змін до обласного бюджету передбачає видатки на покращення матеріального забезпечення особового складу управління ДСНС України в області. Вже ближчої сесії він буде винесений на розгляд депутатів обласної ради, - підкреслив голова облдержадміністрації.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool