Сергій Кузьменко привітав працівників культури та майстрів народного мистецтва Кіровоградщини

Листопад 09, 2018 | Новини | Переглядів: 743 | Коментарі: 0

Шановні працівники культури та майстри народного мистецтва! Прийміть найщиріші вітання та побажання з нагоди професійного свята!

Ви даруєте людям радість, несете культуру до кожного серця, кожної душі, а разом з тим своєю плідною творчою працею звеличуєте рідну Україну! Ви ті, хто присвятив себе благородній справі – зберігати, розвивати і відтворювати безцінні духовні скарби нашого народу. Кіровоградщина поправу пишається провідними художніми колективами та митцями, заслужено затвердила за собою славу фестивального краю, збираючи на своїй землі представників з багатьох куточків нашої держави.

Ваш творчий внесок у розвиток національної культури заслуговує на слова щирої вдячності! Нехай здійсняться всі ваші життєві плани, надії і мрії, а кожен день вашого життя буде світлим та сонячним і дарує нові життєві перемоги, щоб ніколи не згасав творчий вогник у ваших серцях!

З повагою
Голова обласної
державної адміністрації С.КУЗЬМЕНКО


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool