Сергій Кузьменко педагогам Кіровоградщини: Дякую вам - «зодчим» українського майбутнього

Жовтень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 1110 | Коментарі: 0

В обласному академічному музично-драматичному театрі імені Марка Кропивницького відбулися урочистості з нагоди Дня працівників освіти України. 

Педагогів Кіровоградщини з професійним святом привітали голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова облради Олександр Чорноіваненко, начальник профільного управління облдержадміністрації Володимир Таборанський та виконуючий обов'язки голови обласної профспілкової організації працівників освіти і науки України Сергій Петров

Вітаючи педагогів області з їхнім святом Сергій Кузьменко відзначив, що 2018 рік – особливий для освітян Кіровоградщини, оскільки цьогоріч відзначається 100-річчя видатного земляка Василя Сухомлинського. "Усі ви є послідовниками великого педагога, який учив нас усіх поважати і цінувати тих, хто поряд, – підкреслив керівник ОДА. – Сьогодні ми змінюємо систему освіти, повертаючись до ідей Василя Сухомлинського – до його школи радості, школи добра. Саме ці нелегкі зміни зроблять нашу країну у майбутньому красивою і успішною".

Сергій Кузьменко зауважив, що концепція "нової української школи", за якою сьогодні навчаються першокласники, уже має перші успіхи – дітям цікаво і вони із задоволенням ходять до школи. "Бажаю, щоб ми з вами успішно втілили в життя велику ідею Василя Сухомлинського – навчили дітей в першу чергу любити тих, хто поруч. Саме так ми створимо суспільство, яке буде жити в гармонії, у мирі, у повазі один до одного, і яке буде гордитися своєю країною, – наголосив голова облдержадміністрації. – Дякую вам, "зодчим", будівникам українського майбутнього, за партнерство. Влада робитиме усе, щоб ви відчували, що педагоги найголовніші в державі".

Сергій Кузьменко разом з Олександром Чорноіваненком вручили обласну педагогічну премію імені Василя Сухомлинського цьогорічним лауреатам: Юрію Бондарчуку – доценту кафедри економічної теорії, маркетингу та економічної кібернетики Центральноукраїнського національного технічного університету, керівнику секції Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді, Андрію Лісоті - директору обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді”, Тетяні Ліщенок - директор Піщанобрідського професійного аграрного ліцею, Світлані Пісковій – керівнику гуртка Будинку дитячої та юнацької творчості Олександрійської міської ради, керівнику секції Кіровоградської Малої академії наук учнівської молоді та Олені Свириденко – вчителю математики Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат — школа мистецтв).

Педагоги області, вихованці яких стали переможцями олімпіад та конкурсів МАН, отримали 46 спеціальних обласних премій. Кращих працівників галузі освіти Кіровоградщини нагороджено грамотам і подяками облдержадміністрації і обласної ради.
Начальник управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Таборанський вручив педагогам області нагрудний знак Міністерства освіти і науки України “Василь Сухомлинський” та грамоти і подяки Міністерства.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool