Сергій Кузьменко назвав головні завдання 2017 року

Лютий 23, 2017 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

Серед основних завдань на 2017 рік Сергій Кузьменко виокремив ті, що передбачають вирішення нагальних проблем жителів Кіровоградщини та покращення якості життя, а також задоволення потреб, які має кожна родина.

На цьому наголосив голова обласної державної адміністрації під час проведення розширеного засідання колегії облдержадміністрації

– Достойний рівень заробітної плати, якісні дороги, медичні і освітні послуги – над цим маємо працювати, – конкретизував голова облдержадміністрації. – Показники доводять, що кошти на вирішення цих завдань у наших бюджетах є.

Сергій Кузьменко області також акцентував увагу керівників територій на необхідності продовжувати реалізацію проекту "Здоров'я наших дітей", який передбачає забезпечення якісного харчування в дитсадках та школах, створення хороших умов для зайняття фізкультурою і спортом та надання якісних медичних послуг в закладах охорони здоров'я, зокрема, ремонти і придбання обладнання в дитячі відділення районних лікарень.

Ще одне завдання на 2017 рік – організація роботи моніторингового центру:
– Ми ставимо три завдання: знати проблеми, які є на території, спілкуватися з громадськістю у різних містах та районах і, власне, разом вирішувати питання, – обґрунтував Сергій Кузьменко актуальність роботи центру. – Це можливість рухатися вперед і вирішувати проблеми.

Очільник області також зауважив, що за попередніми показниками роботи в 2017 році формується непогана перспектива підвищення розміру пенсійних виплат і, відповідно, рівня життя людей.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool