Сергій Кузьменко направив проект рішення про підвищення заробітних плат педпрацівників

Січень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 1938 | Коментарі: 0

Урядовим рішенням з 1 січня 2017 року посадові оклади (ставки заробітної плати) педагогічних працівників загальноосвітніх навчальних закладів були підвищені на 2 тарифні розряди.

Оскільки обов'язкове підвищення окладів педагогічних працівників інших закладів та установ освіти, що фінансуються із місцевих бюджетів, заплановане із 1 вересня нинішнього року, місцеві органи влади мають право приймати власні рішення про зростання тарифних розрядів.

Зважаючи, що в обласному бюджеті на 2017 рік сформовано достатній фінансовий ресурс, Сергій Кузьменко доручив терміново підготувати на розгляд депутатів обласної ради проект рішення про одночасне підвищення із 1 січня 2016 року посадових окладів педагогічних працівників закладів та установ освіти обласного підпорядкування.

Наразі відповідне подання та проект рішення вже скеровані до Кіровоградської обласної ради. Ним передбачено, що педагогічні працівники освітніх закладів обласного підпорядкування уже з 1 січня отримуватимуть підвищену заробітну плату. Це освітяни Кіровоградського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Василя Сухомлинського, Кіровоградського обласного навчально-виховного комплексу (гімназія-інтернат-школа мистецтв), Кіровоградського обласного центру дитячої та юнацької творчості, Кіровоградського обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, Кіровоградського обласного центру туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді, Кіровоградського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, Кіровоградського державного будинку художньої та технічної творчості, Олександрійського педагогічного коледжу імені В.О. Сухомлинського, Кіровоградського медичного коледжу ім. Є.Й.Мухіна, Кіровоградського музичного училища, Олександрійського медичного училища та Олександрійського училища культури. Підвищення очікує і на педагогічних працівників 16 професійно-технічних училищ та ліцеїв області, що фінансуються із обласного бюджету .
Загалом, із обласного бюджету на підвищення зарплат буде спрямовано близько 15 млн. грн.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool