Сергій Кузьменко доручив перевірити стан підготовки до «AgroExpo - 2018».

Вересень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 817 | Коментарі: 0

Під час апаратної наради голова облдержадміністрації нагадав присутнім, що у вересні цього року у Кропивницькому відбудеться VI міжнародна агропромислова виставка «AgroExpo».

Враховуючи, що часу до її відкриття залишилося не так багато, очільник області доручив перевірити стан готовності до виставкового заходу.

Першочергову увагу він звернув на забезпеченні якісного ремонту прилеглих доріг та благоустрої території, де проходитиме виставка. – На «AgroExpo» мають бути створені комфортні умови, щоб у учасників, які приїдуть до Кропивницького з інших регіонів, залишилося бажання й надалі співпрацювати з нашою областю, інвестувати кошти та розбудовувати її економіку, – відзначив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool