Сергій Кузьменко доручив перевірити геріатричні заклади Кіровоградщини

Лютий 06, 2017 | Новини | Переглядів: 925 | Коментарі: 0

По ситуації, що склалася навколо будинку для літніх людей у Бобринецькому районі під час апаратної наради поінформувала заступник голови – керівник апарату облдержадміністрації Світлана Лобанова.

За словами посадовця, наразі досягнуто згоди між керівником місцевої ОТГ та керівництвом Бобринецького району щодо того, що літні люди й надалі перебуватимутьпід опікою у місцевому територіальному центрі.

Відтепер керівництво об’єднаної територіальної громади напряму заключатиме угоди з керівництвом територіального центру, як з юридичною особою, і саме на умовах співфінансуваннянадалі здійснюватиметься утримання літніх людей у цьому закладі.

Стосовно перспектив подальшого обслуговування літніх людей на дому, за словами Світлани Лобанової, обласна влада підтримує ініціативу ОТГ щодо створення спеціального підрозділу, що надалі опікуватиметься цими людьми.

Голова облдержадміністрації доручив Світлані Лобановій провести перевірку умов, у яких перебувають літні люди у геріатричних закладах області. – Держава несе відповідальність за цих людей, які свого часу присвятили їй своє життя, а зараз потребують всебічної підтримки, – наголосив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool