Сергій Коваленко проінспектував навчальні заклади у Гайворонському районі

Листопад 16, 2017 | Новини | Переглядів: 979 | Коментарі: 0

Під час робочої поїздки до Гайворонського району перший заступник голови облдержадміністрації провів робочу нараду щодо виконання показників районного бюджету за десять місяців поточного року та використання коштів субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на соціально-економічний розвиток територій. Під час наради обговорили і питання розвитку освітньої галузі території.

У рамках робочої поїздки перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко відвідав низку навчальних закладів району.

Зокрема, Гайворонську музичну школу, де за рахунок субвенції минулого року було проведено ремонтні роботи, а саме, встановлено нову систему опалення, енергозберігаючі вікна та металопластикові двері, підвісні стелі, побудовано внутрішній туалет. За кошти цьогорічної субвенції тут планують також утеплити фасад та встановити два нових котли.

В Гайворонському НВО №1 «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів». Сергій Коваленко ознайомився з ходом навчального процесу, оглянув класні кімнати, шкільну їдальню, стадіон, на якому за рахунок бюджетних коштів заплановано облаштувати сучасний футбольний майданчик із штучним покриттям.

Того ж дня перший заступник голови облдержадміністрації відвідав Хащуватську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів та Заваллівську загальноосвітню школу-інтернат І-ІІІ ступенів. У першому навчальному закладі за рахунок субвенції здійснюється капітальний ремонт спортивної зали, в іншому – за рахунок коштів районного бюджету завершено реконструкцію центрального входу.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool