Сергій Коваленко ознайомився із роботою закладів освіти та охорони здоров'я Маловисківського району

Січень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 681 | Коментарі: 0

Перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко побував з робочою поїздкою в Маловисківському районі. 

Разом з головою райдержадміністрації Павлом Сорокою посадовець відвідав села Розсохуватка та Злинка, де поспілкувався з представниками громад стосовно вирішення проблемних питань, а також оглянув місцеві заклади освіти і охорони здоров'я.

Перебуваючи у селі Розсохуватка, Сергій Коваленко відвідав місцеву загальноосвітню школу, де нині триває реконструкція приміщення. Невдовзі при школі планують відкрити дитячий садок для найменших жителів села і реорганізувати заклад у навчально-виховний комплекс.

Перший заступник голови ОДА ознайомився із ходом ремонтних робіт та із роботою школи, а також поспілкувався з педагогічним колективом.
Жителі Розсохуватки порушили також проблемне питання стосовно передачі 106 гектар сільських пасовищ в оренду приватній особі терміном на 30 років. Зважаючи на те, що відповідний договір було підписано реєстратором, який не мав на це повноважень, Знам'янським відділом прокуратури порушено кримінальне провадження. На 6 лютого 2018 року призначено судове засідання. Як пояснили жителям села, після відповідного рішення суду і низки необхідних юридичних процедур, землі пасовища будуть провернуті у комунальну власність сільської ради.
У селі Злинка Сергій Коваленко побував у двох навчальних закладах – у місцевій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №1 та у Злинському НВК

"Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад". Посадовець оглянув приміщення шкіл, ознайомився із роботою.
Перший заступник голови облдержадміністрації також відвідав Злинську сільську амбулаторію, де нині триває капітальний ремонт приміщення.

Для завершення ремонтних робіт цього року планують залучити кошти з Державного бюджету – субвенцію на розвиток сільської медицини. За рахунок цієї ж субвенції в Маловисківському районі буде збудовано ще одну нову сільську амбулаторію.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool