Серед жителів міст Мала Виска, Олександрія та селища міського типу Онуфріївка провели роз’яснювальну роботу

Січень 13, 2018 | Новини | Переглядів: 2388 | Коментарі: 0

Фахівці Маловисківського, Онуфріївського та Олександрійського районних відділів Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед жителів міст Мала Виска, Олександрія та селища міського типу Онуфріївка. 

Рятувальники розповіли мешканцям, як уберегти своє житло від вогню, а також вказали на можливі наслідки неправильної експлуатації приладів опалення та наголосили, що значна частина пожеж трапляється через необачність самих людей та їх байдуже ставлення до правил безпеки, яких необхідно дотримуватися постійно, аби не сталося надзвичайної події та зберегти своє життя та майно.

Посиленою увагою і турботою фахівці районних підрозділів просили оточити дітей, з вини та за участю яких нерідко виникають пожежі. Батькам порадили не тільки ховати подалі сірники, запальнички та інші небезпечні предмети, а й детально роз’яснювати, до чого можуть призвести пустощі з вогнем та як не допустити біди. Актуальним залишається питання цивільного захисту, тому рятувальники також нагадали громадянам, як поводитись у випадку виявлення підозрілих предметів чи вибухових пристроїв, а також в інших надзвичайних ситуаціях, пов’язаних із погодніми умовами, до зміни яких потрібно бути готовим, щоб не травмуватися. Тому рятувальники порадили слідкувати за повідомленнями у засобах масової інформації та не ігнорувати поради фахівців стосовно правил безпеки у період погіршення погодних умов та роздали застерігаючі листівки.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool