Семінар з проблемних питань правозахисної діяльності

Квітень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

 У прокуратурі області 30 березня проведено науково-практичний семінар на тему « Проблемні питання правозахисної діяльності у бюджетній сфері, у сфері державних закупівель, додержання законів про державну і комунальну власність, з питань зовнішньоекономічного законодавства та своєчасності розрахунків за природний газ».. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі прокуратури області

Відкриваючи семінар, перший заступник прокурора області Сергій Жолонко відзначив, що сьогодні триває комплексне реформування кримінального судочинства, найблищим часом очікується прийняття нового Кримінально-процесуального кодексу України, готується проект нового Закону « Про прокуратуру». Усі ці зміни до законодавства України мають на меті наближення українського законодавства до європейського. І сьогодні у цих змінах орієнтуємося на те, щоб саме правозахисна функція органів прокуратури стала домінуючою серед інших наших повноважень. Сергій Пилипович окреслив коло найбільш актуальних питань правозахисної діяльності, на які повинні звернути увагу і виступаючі і запрошені міжрайпрокурори та їх помічники.

Про організацію перевірок у бюджетній сфері розповіла начальник відділу захисту конституційних прав і свобод громадян та інтересів держави Валентина Пахаєва. Крім того, у виступах Знам’янського міжрайонного прокурора Андрія Зажурила, заступника прокурора міста Кіровограда Андрія Шеремета, прокурора Добровеличківського району Олександра Суворова та інших піднімалися проблеми й окреслювалися шляхи їх вирішення у сфері державних закупівель. Йшлося про додержання законів про державну й комунальну власність. Розглядалися питання зовнішньоекономічного законодавства , а також своєчасності розрахунків за природний газ.
Жваве обговорення виступів та чисельні запитання до виступаючих показали важливість та своєчасність проведеного заходу, який має допомогти в практичній діяльності працівників прокуратури Кіровоградщини.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool