Секретар Кіровоградської міської ради вітає мешканців міста

Серпень 23, 2014 | Новини | Переглядів: 954 | Коментарі: 0

Шановні кіровоградці!

Від імені Кіровоградської міської ради та її виконавчого комітету щиро вітаємо Вас із 23-ю річницею Незалежності України та Днем Державного Прапора України.
Доба незалежності – це роки невтомної праці кожного громадянина, гордості всього народу за здійснення заповіту та плекань великих синів України – борців за її волю та незалежність.
Нам судилося стати учасниками творення новітньої української держави, втілювати у реальність одвічну мрію нашого народу. Це велика честь і відповідальність перед власним сумлінням, родиною і прийдешнім поколінням.
Пам’ятаймо, що за право жити у незалежній, вільній державі українці платять сьогодні найвищу ціну – власне житття.
Нехай кожен подальший рік незалежності держави стане роком створення щасливого дому для сучасників і нащадків, принесе щастя і радість кожній родині нашого чудового міста.
Від усього серця бажаємо усім жителям нашого степового краю міцного здоров’я, родинного затишку, успіхів та процвітання!

Секретар Кіровоградської міської ради І.Марковський


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool