СБУ терміново звернулася до кропивничан

Вересень 20, 2019 | Новини | Переглядів: 1102 | Коментарі: 0

21 вересня Кропивницький відзначатиме День міста. У межах організації та проведення святкування у багатьох локаціях міста відбуватимуться громадсько-масові заходи.

У зв’язку з цим Управління СБУ в Кіровоградській області закликає громадян бути пильними та дотримуватись заходів безпеки.

У разі виявлення засобів ураження або схожих на них предметів, отримання інформації про підготовку до вчинення провокацій і перебування в регіоні підозрілих осіб невідкладно повідомляйте за номером телефону «гарячої лінії» Управління СБУ в Кіровоградській області (0522) 36-13-06 або на електронну поштову скриньку: usbu_kvg@ssu.gov.ua

Отримана інформація буде ретельно перевірена. Конфіденційність гарантуємо.

Водночас нагадуємо, що ст.259 Кримінального кодексу України передбачає позбавлення волі на термін від 2 до 6 років за завідомо неправдиві повідомлення із погрозами терористичного характеру.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool