Рятувальники Знам’янського району підвищили рівень професійної підготовки

Квітень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

20 квітня рятувальники 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам’янки взяли участь у семінарі-нараді з питань організації служби та реагування на надзвичайні ситуації.

Традиційно семінар був поділений на практичну й теоретичну частини. Під керівництвом фахівців Управління ДСНС в області рятувальники розглянули теоретичні питання, які стосувались ведення оперативно-службової документації та документації пункту зв’язку частини, порядку обліку й утримання джерел протипожежного водопостачання та рукавного господарства, зберігання та обслуговування рукавів, прийому та обробки інформації про надзвичайну подію чи ситуацію, здійснення їх класифікації. Практично були відпрацьовані порядок проведення зміни караулів та заходи безпеки праці.

Як зазначило керівництво районного підрозділу, під час семінару вдалось поновити знання та відпрацювати навички, які застосовуються рятувальниками у повсякденній діяльності, а також сприяють підвищенню їх професійної підготовки та ефективності роботи.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool