Рятувальники закликають мешканців Кіровоградщини дбати про безпеку у власних оселях

Листопад 25, 2017 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Триває опалювальний сезон. Тож до людської необережності і нехтування правилами пожежної безпеки додались і інші причини, які, зазвичай, призводять до виникнення пожеж у оселях мешканців Кіровоградщини. 

Почастішали випадки, коли несправні електрообігрівачі, давно не ремонтоване пічне опалення або електромережа призвели до займання в будинку чи квартирі. Рятувальники нагадують громадянам про умови безпечного перебігу опалювального сезону. Завдяки такій попереджувальній роботі завбачливі власники помешкань замисляться про те, як вберегти житло від пожеж. 

24 листопада роз’яснювальна робота проводилася фахівцями Служби порятунку на центральних вулицях Кропивницького. Мешканцям обласного центру нагадали про обережність у користуванні пічним та газовим опаленням. Порадили перевірити тягу та не закривати вентиляцію. Важливо також не перевантажувати електромережу великою кількістю приладів та не залишати електричні обігрівачі увімкненими на ніч. Варто ретельно перевіряти справність газового обладнання ще до початку опалювального сезону та вчасно усувати неполадки. Рятувальники нагадали і про небезпеку паління в ліжку та правила користування відкритим вогнем – порушення правил пожежної безпеки, як правило, мають негативні наслідки.

Дослухавшись до рекомендацій та дізнавшись про статистику нещасних випадків на території області, громадяни погоджувались, що пожежу краще попередити. Користуючись нагодою, працівники пожежно-рятувальної служби нагадали і про дії у випадку виявлення невідомого предмету та необхідність навчання правилам безпечної життєдіяльності дітей.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool