Рятувальники у Компаніївці провели роз’яснювальну роботу

Вересень 11, 2018 | Новини | Переглядів: 681 | Коментарі: 0

10 вересня працівники Компаніївського районного сектора Управління ДСНС в області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо необхідності дотримання громадянами правил пожежної безпеки у побуті у житловому секторі смт Компаніївки.

Під час спілкування з мешканцями райцентру рятувальники нагадували про необхідність дотримання правил безпеки під час користування побутовим газом, електроприладами, пічним опаленням, наголошували на обережності у поводженні з відкритим вогнем під час спалювання сміття на подвір’ях, бур’яну, сухого листя під час наведення порядку на присадибних ділянках або городах.

Також працівники служби з надзвичайних ситуацій звернули увагу громадян на те, що досить поширеною причиною виникнення пожеж є несправна електромережа або одночасне підключення до мережі багатьох побутових приладів. Нерідко пожежу спричиняє легковажно кинутий непогашений недопалок або сірник, забуте багаття, дитячі пустощі з вогнем. 

Крім того, рятувальники нагадали жителям Компаніївки, що під час виконання господарських робіт існує ймовірність виявлення боєприпасів часів Другої світової війни та розповіли, як поводитись у таких випадках, щоб не зашкодити власному здоров’ю або і взагалі не втратити життя. У ході профілактичної роботи громадянам було вручено листівки з правилами поведінки у різних надзвичайних ситуаціях.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool