Рятувальники поспілкувались з мешканцями м. Знам’янка

Вересень 25, 2018 | Новини | Переглядів: 665 | Коментарі: 0

Пожежі у житловому секторі складають більшу половину від усіх пожеж, які стаються на території області. 

Виникають вони, як правило, з кількох найрозповсюдженіших причин: порушення правил безпеки при користуванні відкритим вогнем, побутовими газовими та електроприладами, перевантаження електромережі, порушення вимог експлуатації пічного опалення, паління у ліжку, дитячі пустощі з вогнем.

Найдієвішим способом зменшити кількість пожеж в оселях громадян наразі залишається роз’яснювальна робота. Тож працівники пожежно-рятувальної служби продовжують нагадувати населенню про всі можливі наслідки порушення правил пожежної безпеки.

25 вересня рятувальники поспілкувались з мешканцями м. Знам’янка, нагадали, що вже час готуватись до опалювального періоду, аби він пройшов без надзвичайних подій. Дбайливі господарі вже зараз повинні перевірити стан печей та груб, усунути недоліки, за потреби звернутись до фахівців та відремонтувати газове й електрообладнання, перевірити тягу, усунути несправності в електромережі. Фахівці Служби «101» наголосили, що користуючись несправними або саморобними електрокамінами, люди можуть не лише залишитись без даху над головою, а й позбутись життя.

Традиційно, у цю пору рятувальники нагадують про небезпеку спалювання сміття, опалого листя та бур’янів поблизу будівель, парканів та сінників, а також випалювання пожнивних залишків на полях та земельних ділянках. Крім того, в розмові з громадянами рятувальники торкнулись питання обережного поводження з вибухонебезпечними предметами та боєприпасами часів Другої світової війни. Усім громадянам фахівці пожежно-рятувальної служби роздали листівки із застереженнями та правилами безпеки.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool