Рятувальники навчали та розважали юних мешканців селища Соколівське

Червень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 736 | Коментарі: 0

Вже стало доброю традицією, що працівники Служби порятунку Кіровоградщини долучаються до заходів з нагоди Дня захисту дітей. 

Під час святкувань рятувальники намагаються привернути увагу дорослих до питання безпеки дітей, оскільки діти найбільш вразливі у надзвичайних ситуаціях, в які часто потрапляють через власну допитливість та непосидючість.

Самих же дітей навчають правилам безпеки, розповідають про лихо, яке чекає на порушників цих правил, і про те, як діяти у різних надзвичайних ситуаціях.

Цьогоріч місцева влада Соколівського влаштувала 1 червня для дітлахів та їх батьків грандіозне свято у парку Героїв Майдану. Рятувальники Управління ДСНС в області також розгорнули свою локацію та організували конкурси, вікторини та демонстрацію пожежної техніки. Юні мешканці селища з радістю зустріли ініціативу рятувальників – людей мужньої професії. З непідробною цікавістю в очах та завзяттям вони взялись приміряти бойовий одяг та спорядження бійців пожежно-рятувальної служби, одягати протигази, розмотувати пожежні рукави. Сапер групи піротехнічних робіт Управління детально розповів про боєприпаси часів війни, які він разом з колегами вилучили та знешкодили на території нашої області, продемонстрував макети гранат, мін снарядів та набоїв, а також навчив правилам безпеки. Будь-яка надзвичайна подія і ситуація для дорослого, а тим більше для дитини, є дуже великим стресом, тож психолог Служби порятунку поділився з учасниками свята своїми професійними секретами та навчив кільком нескладним способам психологічного розвантаження. Рятувальники радо відповіли на усі запитання стосовно роботи Служби порятунку, продемонстрували можливості пожежного автомобіля та його оснащення, а також розповіли про правила безпеки, яких потрібно дотримуватись, щоб не сталось біди, та роздали листівки із застереженнями.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool