Рятувальники нагадали жителям Долинської основні правила безпеки

Жовтень 22, 2019 | Новини | Переглядів: 2395 | Коментарі: 0

22 жовтня працівники районного відділу Управління ДСНС України у Кіровоградській області провели інформаційно-роз’яснювальну роботу у м. Долинська.

Рятувальники поспілкувалися з мешканцями міста та пояснили, чому дотримання правил пожежної безпеки актуальне для кожного. Фахівці Служби порятунку нагадали, що усі, хто користується пічним опаленням, повинні знати: несправності потрібно усувати вчасно, до початку опалювального сезону, не розпалювати печі легкозаймистими речовинами та ні в якому разі не залишати малолітніх дітей наглядати за ними.

Тим, хто користується газовими та електронагрівальними приладами, рятувальники порадили використовувати лише прилади заводського виробництва, а у разі їх несправності звертатися за допомогою до фахівців відповідного профілю. Крім того, фахівці наголосили, що користуючись побутовими електроприладами, не слід перевантажувати електромережу. Також долинчанам порекомендували стежити за справністю вентиляції, оскільки під час пожежі саме несправність вентиляції є смертельно небезпечне для людини.

Окрема розмова була проведена зі школярами, які наразі мають досить вільного часу, аби вскочити у халепу. Рятувальники застерегли дітей від необачних учинків, що можуть призвести до трагедії, та навели приклади тяжких наслідків екстремальних розваг.

Наостанок співробітники Служби порятунку розповсюдили серед населення застережні листівки та порадили дотримуватися правил пожежної безпеки у будь-яку пору року, а у разі надзвичайної події, обов’язково телефонувати за номером «101».

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool