Рятувальники Кіровоградської області привезли «срібло» та «бронзу»

Березень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 909 | Коментарі: 0

22 березня у м. Суми відбулися змагання у рамках Чемпіонату Державної служби України з надзвичайних ситуацій з рукопашного бою. У них брали участь близько 70 спортсменів із 13 команд пожежно-рятувальних підрозділів України.

Честь Управління ДСНС у Кіровоградській області захищали 6 спортсменів-рятувальників: Дмитро Баглюк (Кропивницький), Зелінський Андрій (Компаніївка), Ліфрідов Євген (Смоліне), Савенко Дмитро (Долинська), Носенко Максим (Кропивницький) та Вишницький Сергій (Кропивницький).

За результатами змагань у непростій боротьбі у ваговій категорії понад 90 кг «срібло» виборов Сергій Вишницький, а у ваговій категорії до 70 кг наш спортсмен-рятувальник Андрій Зелінський посів третє місце.

Приємно відзначити, що дипломами Федерації рукопашного бою України за особистий внесок у розвиток та популяризацію рукопашного бою в Україні були нагороджені інструктор з фізичної культури спортивного комплексу Управління ДСНС у Кіровоградській області Твердоступ Олег та спортсмен-рятувальник Носенко Максим, який був у складі суддівської колегії Чемпіонату.
Важливо, що у загальнокомандному заліку серед 13 команд-учасниць наша команда стала п’ятою, поступившись найсильнішим спортсменам України. Абсолютним чемпіоном змагань стали спортсмени Харківського Національного університету цивільного захисту України.

22 березня у м. Суми відбулися змагання у рамках Чемпіонату Державної служби України з надзвичайних ситуацій з рукопашного бою. У них брали участь близько 70 спортсменів із 13 команд пожежно-рятувальних підрозділів України.

Від імені керівництва та колективу Управління ДСНС України у Кіровоградській області ми щиро вітаємо наших колег-спортсменів з достойними досягненнями на таких серйозних змаганнях та зичимо подальших спортивних успіхів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool