Рятувальники Кіровоградщини тричі залучалися на гасіння пожеж сухої трави

Липень 04, 2020 | Новини | Переглядів: 709 | Коментарі: 0

3 липня о 13:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу 4 м2 речей домашнього вжитку на горищі житлового будинку на території приватного домоволодіння по вул. Бобринецький шлях м. Кропивницький

Силами вогнеборців о 14:06 пожежу було локалізовано та о 14:34 – ліквідовано. На гасіння залучались 10 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Кропивницький.

Крім того, рятувальники Кіровоградщини тричі залучалися на гасіння пожеж сухої трави, сміття та пожнивних залишків: вогнеборці 30-ї ДПРЧ смт Новоархангельськ залучались на гасіння пожежі 30 м2 сміття на відкритій території по вул. Івана Франка с. Торговиця Новоархангельського району, бійці 24-ї ДПРЧ м. Бобринець ліквідували займання 0,5 га сухої трави на відкритій території по вул. Вигонна с. Кетрисанівка Бобринецького району, рятувальниками 18-ї ДПРЧ м. Знам’янка було ліквідовано пожежу 10 га пожнивних залишків пшениці на полі біля с. Цибулеве Знам’янського району.

В усіх випадках травмованих чи загиблих не виявлено. Причини пожеж встановлюються.

 Управління ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool