Рятувальники Кіровоградщини проводять відновлювальні роботи на Донеччині (ФОТО)

Серпень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 713 | Коментарі: 0

Особовий склад У ДСНС у Кіровоградській області разом із колегами з інших областей України надає допомогу по відновленню пошкоджених через бойові дії житлових будинків у Донецькій області.

У складних умовах прифронтової зони рятувальники проводять комплекс робіт: латають дахи, замінюють скління та виконують інші будівельної відновлювальні роботи у будинках, що були пошкоджені, а також здійснюють відновлення систем життєзабезпечення на звільнених територіях. Для безпеки особовий склад працює у бронежилетах та касках. Особовий склад, що здійснює відновлювальні роботи, забезпечено належними умовами життя із дотриманням санітарно-гігієнічних норм, повноцінним харчування, медичним супроводом. 

Зокрема, рятувальники Кіровоградщини з моменту прибуття допомогли відремонтувати покрівлі двох житлових будинках у с. Мар’їнка по вул. Паризька. На ім’я начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Віталія Миронюка прийшов лист-подяка від власників відновлених будинків, які відзначили рівень організації роботи та добросердечне ставлення рятувальників до постраждалого населення.

Особовий склад У ДСНС у Кіровоградській області разом із колегами з інших областей України надає допомогу по відновленню пошкоджених через бойові дії житлових будинків у Донецькій області.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool