Рятувальники Кіровоградщини приборкали 2 пожежі безгосподарчих будівель

Жовтень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 697 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області загасили пожежі двох будівель, що не мають власників.

Так, 5 жовтня о 10:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в с. Підвисоке Новоархангельського району.

Як з’ясувалось, горіло 100 м2 покрівлі безгосподарчої будівлі та 0,2 т сіна в ній на відкритій території. Силами рятувальників 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ та місцевої пожежної команди с. Нерубайка об 11:20 пожежу було локалізовано та о 13:39 – ліквідовано.

6 жовтня о 02:05 виникла пожежа 4 м2 безгосподарчої споруди та 4 м2 сміття на відкритій території на вул. 10-та Лінія в обласному центрі. Рятувальниками 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький о 02:26 пожежу було локалізовано та о 03:11 – ліквідовано.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool