Рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили п’ять пожеж (ФОТО)

Травень 13, 2023 | Новини | Переглядів: 1200 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили п’ять пожеж різного характеру.

Рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили п’ять пожеж

Рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили п’ять пожеж

Рятувальні підрозділи Кіровоградського гарнізону загасили п’ять пожеж


Так, 12 травня о 06:01 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Партизанська с. Цвітне Олександрівської територіальної громади. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 12 м2 домашніх речей та перекриття господарчої будівлі на території приватного домоволодіння. О 08:08 пожежу було ліквідовано спільними зусиллями олександрівських вогнеборців та особовим складом Цвітнянської місцевої пожежної команди.

О 08:03 стало відомо про пожежу на вул. Першотравнева смт Компаніївка Кропивницького району. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горять 2 м2 речей домашнього вжитку у кухні в одній із квартир на першому поверсі двоповерхового житлового будинку.

О 08:32 пожежу було ліквідовано компаніївськими рятувальниками.
Крім того, тричі пожежно-рятувальні підрозділи області залучались на гасіння пожеж на відкритій місцевості: новоукраїнські вогнеборці загасили пожежу 800 м2 сухої трави на вул. Промислова м. Новоукраїнка, новомиргородські бійці ліквідували займання 100 м2 сухої трави неподалік вул. Першотравнева м. Новомиргород та кропивницькі рятувальники загасили пожежу 1,5 м2 сміття і пластикового контейнера на вул. Бєляєва обласного центру.

На гасіння пожеж також залучалась техніка, отримана в якості гуманітарної допомоги від закордонних партнерів.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Пресслужба ГУ ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool