Руслан Горовий провів зустріч у Кропивницькому

Червень 17, 2024 | Новини | Переглядів: 220 | Коментарі: 0

В обласному центрі бібліотека Чижевського знову зустрічала сучасного письменника, харизматичного і позитивного Руслана Горового.

На творчу зустріч із заслуженим журналістом України, поетом, музикантом, режисером, співзасновником видавництва «ТаТиШо» та автором відомого проєкту «Служба розшуку дітей» до бібліотеки завітало чимало людей, щоб почути та поспілкуватися зі справжнім патріотом, неординарною і дуже талановитою людиною.

Автор поділився з присутніми історіями про свій письменницький та режисерський досвід, розповів про те, що його надихає та звідки він черпає ідеї для своїх книг. Пан Руслан з легкістю зачаровував публіку своїми розповідями та відверто відповідав на запитання.

Руслан Горовий пише оповідання та повісті на основі реальних історій. Читання творів з вуст автора сприймалося по-особливому: потужна енергетика, щирість, емоційність вражали, знаходили відгук у кожного. Це справжнє українське слово сучасності.

Цього разу пан Руслан подарував нашій бібліотеці чудове літературно-художнє видання «МИ».
«Ці оповідання неначе фотографії в старому альбомі. Це все про нас. Про нас із вами. Це і є ми», – зазначив письменник.

Поціновувачі творчості Горового обмінювалися враженнями, купували книги, отримували автографи, робили селфі. Виручені гроші за книги автор віддає на потреби української армії.

Руслан Горовий провів зустріч у Кропивницькому
 


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool