Рух по вулиці Габдрахманова буде перекритий

Листопад 29, 2011 | Новини | Переглядів: 1364 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради дозволив тимчасово перекрити рух автотранспорту по вулиці Габдрахманова на ділянці від вулиці Жовтневої революції до вулиці Андріївської з 9.00 до 16.00 30 листопада 2011 року у зв’язку з необхідністю проведення земляних робіт по прокладанню газопроводу.

Рух автотранспорту на час проведення робіт буде спрямваний прилеглими вулицями.
Своїм рішенням виконком зобов’язав забудовника:
до початку робіт встановити необхідну кількість дорожніх знаків за схемою, погодженою з відділенням ДАІ громадської безпеки Кіровоградського міського відділу при УМВС України в Кіровоградській області, та демонтувати їх після завершення робіт на проїжджій частині вулиці та тротуарі;
інформувати територіальну громаду міста та зацікавлених перевізників про тимчасове перекриття руху через засоби масової інформації згідно з пунктом 1 даного рішення та пунктом 1.5 Правил дорожнього руху;
виконати роботи в термін, зазначений у рішенні;
відновити асфальтне покриття в місцях розриття та пошкодження проїжджої частини із залученням комунального підприємства по утриманню шляхів в десятиденний термін.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool