Рух автотранспорту на дорогах Кіровоградської області державного та місцевого значення здійснюється у звичайному режимі

Березень 01, 2018 | Новини | Переглядів: 969 | Коментарі: 0

Управління з питань цивільного захисту обласної державної адміністрації інформує про оперативну ситуацію на Кіровоградщині у зв'язку із значним ускладненням погодних умов.

Службою автомобільних доріг в області, ДП "Кіровоградський облавтодор" у взаємодії з управлінням Укртрансбезпеки в області, Головним управлінням Національної поліції в області, управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій в області забезпечено постійний моніторинг стану проїзду транспорту на автошляхах області та своєчасне залучення необхідної кількості техніки для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій (подій).

Введено в дію План взаємодії з протидії загрозам ускладнення дорожнього руху в зимовий період на території області. Водіїв і перевізників поінформовано про введення та розміщення тимчасових стоянок для транзитного транспорту під час ускладнення погодних умов на території області;

Забезпечено готовність до експлуатації автономних та аварійних джерел енергозабезпечення на об’єктах житлово-комунального господарства та соціальної сфери та дотримання температурного режиму відповідно до встановлених санітарних норм в освітніх установах, закладах охорони здоров'я та соціальної сфери.
Оперативні штаби працюють в цілодобовому режимі для вжиття невідкладних заходів з ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій і небезпечних подій та щоденно здійснюють збір інформації з міст та районів області щодо ситуації під час ускладнення погодних умов на об’єктах енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичних установах та об'єктах соціальної сфери на відповідних територіях;
Функціонують 43 стаціонарних та 19 мобільних пунктів обігріву для надання допомоги людям у період значного пониження температури повітря.

На 38 найбільш складних ділянках автодоріг в місцях прогнозованого утворення транспортних заторів передбачено чергування 17 одиниць автомобілів підвищеної прохідності, що можуть використовуватися у якості тягачів (крім пожежних автомобілів).
З метою ліквідації наслідків погіршення погодних умов підрозділи управління ДСНС України у Кіровоградській області у період з 28 лютого по
01 березня 2018 року залучались 29 разів.
Затори на автошляхах області відсутні, проїзд забезпечений.
Рух автотранспорту на дорогах державного та місцевого значення здійснюється у звичайному режимі.
Транспортна інфраструктура, системи енерго-, газо-, тепло-, водопостачання, зв'язку, медичні установи та об'єкти соціальної сфери

працюють у звичайному режимі . Внаслідок аварійного спрацювання ЛЕП без електропостачання залишилось 2 населених пункти Новоархангельського району. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool