Роз’яснювальну роботу провели у Вільшанському, Долинському, Онуфріївському та Олександрівському районі

Липень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 628 | Коментарі: 0

З метою запобігання нещасним випадкам на воді рятувальники Кіровоградщини постійно здійснюють запобіжні відпрацювання місцевих водойм.

Так, протягом 7-8 липня роз’яснювальну роботу із відпочивальниками провели рятувальники Вільшанського, Долинського, Онуфріївського та Олександрівського районів.

Фахівці Служби порятунку роздавали застережні листівки та нагадували громадянам, що найбільшу групу ризику щодо нещасних випадків на воді становлять діти і громадяни напідпитку. Малеча потрапляє у біду виключно через недогляд дорослих. Щодо алкоголю та водойм, рятувальники категоричні: слід обмежити вживання спиртних напоїв у спеку взагалі та з високою обережністю заходити у воду, перебуваючи у стані сп’яніння. Усім відомо, що захмеліла людина втрачає пильність та здатна йти на невиправданий ризик, демонструючи свою вправність у воді. Саме цей фактор з великою ймовірність призведе до нещасного випадку.

На завершення розмови рятувальники порадили усім бути пильними та зважати на те, що вода – сувора стихія, вона не має жалю.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool