Розпочала роботу Госпітальна рада Західного госпітального округу

Березень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 845 | Коментарі: 0

Засідання Госпітальної ради відбулося в райдержадміністрації за участі заступника директора департаменту охорони здоров'я – начальника управління з розвитку та організації медичної допомоги дорослому та дитячому населенню обласної державної адміністрації Олександра Скрипника, представників районних державних адміністрацій, медичних працівників, що територіально входять до округу.

Під час засідання було затверджено Положення про Госпітальну раду Західного госпітального округу, графік засідань ради на 2018 рік та форми збору статистичної інформації для створення багаторічного плану розвитку вторинної медичної допомоги.

Також під час наради присутні обговорили порядок залучення до роботи Госпітальної ради представників громадськості та створення ВЕБ-сайту, підготували звернення до голови обласної державної адміністрації щодо необхідності ремонту доріг автомобільного сполучення між населеними пунктами Західного госпітального округу.

Ефективна діяльність Західного госпітального округу забезпечить гарантовану якість і своєчасність надання медичної допомоги мешканцям Маловисківського, Новоукраїнського, Гайворонського, Добровеличківського, Голованівського, Новоархангельського, Благовіщенського, Вільшанського районів. Крім того, позитивом для населення відповідних територій можна відмітити підвищення ефективності використання бюджетних коштів, що спрямовуються на забезпечення фінансування вторинної медичної допомоги, і як результат - створення відповідних умов у закладах охорони здоров'я вторинного рівня.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool