Розбійний напад у Кіровограді

Червень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

На одній з вулиць міста нападник побив 42-річного перехожого та заволодів його особистим майном на суму майже 3 тисячі гривень. За такі дії чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі.

- У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники міліції затримали підозрюваного у вчиненні кримінального правопорушення. Ним виявився 25-річний житель обласного центру, - повідомив в.о. начальника Кіровоградського міськвідділу міліції Володимир Гавриленко.
Як з’ясувалося, у вечірній час зловмисник помітив чоловіка, який повертався з роботи додому. Підкравшись ближче до перехожого, злодій ударив його по голові. Кіровоградець упав на землю та знепритомнів. Нападник наніс ще кілька ударів в область тулуба й почав обшукувати кишені потерпілого. Заволодівши його особистими речами – золотою обручкою, мобільним телефоном, паспортом та грошима - зловмисник утік.
Здобуті злочинним шляхом речі підозрюваний продав, а отримані кошти витратив на власні потреби.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Стосовно молодика обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool