Розбій у Знам’янському районі: затримано трьох осіб ромської національності

Січень 27, 2020 | Новини | Переглядів: 1087 | Коментарі: 0

За процесуального керівництва Знам’янської місцевої прокуратури працівниками поліції затримано трьох осіб ромскої національності за підозрою у вчиненні розбійних нападів на самотніх пенсіонерів.

Подія мала місце 25 січня 2020 року у м. Знам’янка. Троє чоловіків, двоє з яких ромської національності проникли до помешкання літнього чоловіка. Застосувавши фізичну силу забрали у чоловіка грошові кошти у сумі 11 тис грн та зникли у невідомому напрямку.

У результаті скоординованих дій прокуратури та поліції було застосовано план перехоплення і грабіжників вдалося затримати на території м. Світловодська.

Слідством уже встановлено, що цей злочинний квартет вчинив аналогічний розбійний напад на літнього чоловіка у смт Знамянка Друга 13 січня. Тоді грабіжники викрали 7500 грн заощаджень пенсіонера.

Наразі вказані особи затримані. У справі проводяться першочергові слідчі дії. Перевіряється причетність до скоєння цією групою і інших злочинів на території області.
Усім фігурантам злочину повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. До суду вже скеровано клопотання про обрання затриманим запобіжних заходів.

За скоєне вказаним особам загрожує покарання від 7 до 12 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool