Розбій, скоєний на родину пенсіонерів, розкрито, а його учасників затримано - прокуратура

Травень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 673 | Коментарі: 0

За якісного процесуального керівництва Добровеличківського відділу Новоукраїнської місцевої прокуратури вдалося розкрити розбійний напад скоєний на подружжя пенсіонерів з села Миколаївка Добровеличківського району Кіровоградщини.

Подія мала місце 27 березня 2018 року. До будинку подружжя пенсіонерів серед ночі вдерлися троє чоловіків у чорних масках.

Вони зв”язали літніх людей мотузками, погрожували ножем та вимагали сказати, де заховані грошові кошти та інші цінності. Не витримавши погроз щодо застосування фізичного насильства жінка віддала зловмисникам свої збереження – грошові кошти у сумі 24 тис гривень. Після цього чоловіки залишили будинок та зникли у невідомому напрямку.

Завдяки злагодженим діям працівників прокуратури та поліції за два місяці вдалося розкрити цей злочин, а його учасників затримати. Ними виявилися мешканці інших областей, які приїхали до Кіровоградщини «підзаробити». Один з них 1962 року народження, уродженець Дніпропетровської області, а інши1 1976 року народження уродженець Донеччини. Обоє раніше неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за скоєння особливо тяжких злочинів та є добре відомими в кримінальних колах.

Наразі обом чоловікам оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.3 ст. 187 ( розбій) КК України.
Учора, 22 травня 2018 року, Добровеличківський районний суд розглянув клопотання прокуратури щодо обрання їм міри запобіжного заходу. Слідчий суддя підтримав позицію прокурора - суду підозрювані чекатимуть під вартою.

За скоєне чоловікам загрожує від 7 до 12 років позбавлення волі.
Зараз слідчі перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших подібних злочинів.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool