Роботу обласного кардіодиспансеру визнано задовільною

Лютий 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1081 | Коментарі: 0

Члени робочої групи, що перевіряли фінансово-господарську діяльність Кіровоградського обласного кардіологічного диспансеру, не помітили суттєвих порушень і визнали роботу його керівництва, зокрема його керівництва Ганни Сухомлин на даному етапі задовільною.

Так, секретар комісії Андрій Шепель, начальник відділу обліку, відчуження та управління майном виконавчого апарату обласної ради, повідомив, що матеріали перевірок контролюючих органів та інших структур в цілому засвідчують, що робота закладу проводилась на належному рівні, є висококваліфікованою та якісною.

Разом з тим, не обійшлося без недоліків, які, як зауважив Андрій Шепель, є характерними для будь-яких соціальних закладів, і вони переважно стосуються господарської діяльності кардіодиспансеру (зауваги були до роботи харчоблоку, ведення ним документації, незадовільного стану фасаду приміщення, оснащення закладу пожежною сигналізацією). Претензії до профільного напрямку стосувалися, зокрема, щодо незначного відсотку пролікованих пільговиків та зниження показника повторної госпіталізації.
Що стосується фінансової дисципліни, то протягом 2011 року на рахунок медичної установи надійшло 231,5 тисяч гривень благодійних внесків, що використано на придбання медичних препаратів, харчів, та оплату комунальних послуг.
У цьому контексті головний лікар закладу Анна Сухомлин повідомила про труднощі з оформленням гуманітарної допомоги. – Фермери надають лікарні допомогу крупами і овочами без супровідних документів, тому це зараховується до порушення, - зазначила головний лікар. – Хоча ми звернулися до усіх меценатів з проханням надати сертифікати на продовольчі товари, - повідомила головний лікар.
Олександр Шаталов дав завдання профільним управлінням ОДА розробити механізм співпраці соціальних та медичних закладів з меценатами.
Проаналізовано також і характер звернень мешканців області та пацієнтів кардіодиспансера на "гарчу лінію голови облдержадміністрації". Андрій Шепель повідомив, що із трьох дзвінків, два кіровоградця дякували медперсоналу за увагу та створені умови лікування, а третій – скаржився на низьку температуру у закладі. Головний лікар проінформувала, що до кінця перевірки цей недолік було усунуто – в лікарні нормальний температурний режим.
Остаточні результати перевірки комісія планує передати на розгляд депутатів обласної ради на початку квітня, після висновків КРУ.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool