Роботодавці Кіровоградщини забезпечили надходження на суму понад 306 мільйонів гривень

Березень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 715 | Коментарі: 0

Протягом січня-лютого 2016 року працедавці Кіровоградської області спрямували до державних цільових фондів 306,3 мільйонів гривень єдиного соціального внеску.

Завдяки цим надходженням, фіскальною службою області вдалося виконати поставлені завдання на 104,2 відсотки, додатково надійшло 12,3 мільйона гривень.

Згідно внесених змін до Закону України «Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування» єдиний внесок для платників встановлюється у розмірі 22 відсотки до бази нарахування єдиного внеску. Єдиний внесок з найманих працівників (2,0%, 2,6%, 3,6%, 6,1%) не утримується.

„Це реальне зменшення податків, які сплачує бізнес. Безумовно, що ці вивільнені кошти роботодавець може спрямувати на підвищення зарплат працівникам. Таким чином, оновлена система нарахування і сплати ЄСВ стимулюватиме працедавців до підвищення рівня оплати праці та легалізації доходів найманих працівників” – зазначив перший заступник начальника Головного управління ДФС у Кіровоградській області Олег Лічман.

ГУ ДФС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool