Роботодавці Кіровоградщини піклуються про своїх працівників

Січень 26, 2018 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

Більше 700 працівників 20-ти підприємств області оформили колективне страхування співробітників у Кіровоградській філії ПриватБанку у грудні минулого року. Тепер, крім гарантованого соціального пакету, вони отримають ще й безкоштовне для працівників страхування від нещасних випадків.

“Ми співпрацюємо з ПриватБанком вже не один рік, і рівень довіри до цієї банківської установи настільки високий, що в нас не виникло питань щодо страхування колективу, - розповідає Олег Галенок, директор сільськогосподарського ТОВ “Росія”, що у Новоукраїнському районі. - Ми дбаємо про кожного свого працівника, зацікавлені, аби всі вони були живі і здорові. Тому і придбали страхові поліси для кожного. Тепер завдячуючи нашій співпраці з ПриватБанком ми можемо впевнено конкурувати на ринку праці”.

ПриватБанк пропонує керівникам підприємств усіх форм власності подбати про своїх підлеглих та оформити колективний договір страхування від нещасних випадків.

“З оформленням договору колективного страхування керівництво підприємства отримує не лише масу переваг, а що саме головне - лояльних співробітників, - розповідає Артем Чайка, керівник Бізнесу платежів та переказів Кіровоградської філії ПриватБанку. - Колективний договір страхування дозволить зменшити витрати на матеріальну допомогу для лікування та реабілітації співробітників, скоротити витрати робочого часу керівництва та бухгалтерії на розгляд питань щодо соціального захисту співробітників, поліпшити систему соціального захисту колективу, додатково мотивувати цінних співробітників”.

Оформити страхування у ПриватБанку легко і швидко. Підприємству достатньо лише підготувати список співробітників і з ним звернутись до свого менеджера задля укладення договору. Що не менш важливо - оформити договір можна і самостійно в “Приват24 для бізнесу”. А страхове відшкодування виплачується співробітнику на будь-яку карту ПриватБанку протягом 1 робочого дня з моменту отримання медичної довідки.

У разі настання страхового випадку застраховані співробітники підприємства самостійно подають заявку. Спочатку необхідно повідомити про отриману травму за безкоштовним номером 3700. До медичного закладу слід звернутись протягом 48 годин з моменту настання страхової події. Протягом 30 днів з моменту настання страхової події слід принести медичний документ в відділення ПриватБанку чи самостійно подати заявку в Приват24 або на сайт. Отримати страхову виплату можна на будь-яку на карту ПриватБанку протягом одного робочого дня.

З початку року уже 5 роботодавців Кіровоградщини застрахували від нещасних випадків 144 співробітників своїх підприємств.

Повчальна статистика: майже 60 тис. чоловік отримали понад 100 млн грн зі страхування від нещасного випадку в 2014-2015 рр., а вже у 2016 році - 41,7 тис. чоловік на суму понад 113 млн грн. Наразі середня сума страхової виплати у 2016 році склала 2,7 тис. грн.

У людського життя немає ціни, але ми завжди чинимо так, немов існує щось ще цінніше. (А. де Сент-Екзюпері)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool