Роботи із будівництва амбулаторії у Протопопівці відбуваються чітко за графіком,- Андрій Коломійцев

Серпень 16, 2018 | Новини | Переглядів: 649 | Коментарі: 0

У селі Протопопівка Олександрійського району, за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів, спрямованих на розвиток системи охорони здоров’я у сільській місцевості, сьогодні зводиться перша в області сільська лікарська амбулаторія загальної практики – сімейної медицини.

Про значення амбулаторії для села та її будівництво розповів голова Приютівської об’єднаної територіальної громади Андрій Коломійцев.

За його словами, у Протопопівці проживає більше двох тисяч людей, тож за усіма нормами тут має функціонувати власна лікарська амбулаторія. Втім, медичний заклад, що діє у селі, є непристосованим для надання якісних медичних послуг – він розміщується у старій будівлі, де відсутнє водопостачання, водовідведення та інші зручності. В таких умовах владою було прийняте рішення про будівництво нової стаціонарної амбулаторії, що відповідатиме сучасним стандартам, у якій пацієнти почуватимуться справді комфортно.

Проектом нової амбулаторії передбачене й службове житло, що по-перше мотивуватиме лікаря працювати у селі (раніше медичний працівник приїздив до Протопопівки з міста Олександрії), а по-друге дасть можливість надавати медичні послуги за необхідності 24 години на добу.

Вже споруджений фундамент майбутньої амбулаторії, будівельники приступили до кладки стін. - Сьогодні будівельні роботи відбуваються чітко за графіком, планується, що вже до кінця жовтня амбулаторія буде введена в експлуатацію, - зазначив Андрій Кломійцев.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool