Рішення Кіровоградського Віче

Лютий 24, 2014 | Новини | Переглядів: 1989 | Коментарі: 5

23 лютого на Віче у Кіровограді спільним голосуванням було прийнято наступні рішення

1. Представникам Майдану брати участь у засіданнях усіх місцевих рад та постійних комісій цих рад.

2. Депутатам Кіровоградської міської ради звільнити з посади секретаря ради екс-регіонала Ігоря Волкова та призначити секретарем міської ради координатора Кіровоградського Євромайдану Сергія Михальонка.

3. Демонтувати пам’ятник Кірову та створити музей історії під відкритим небом Присутній на мітингу професор Києво-Могилянської академії Володимир Панченко, обґрунтував це рішення тим, що Кіров є «Януковичем 30-их років» та розповів про його злочини проти людства.

4. Перейменувати головну площу міста в Героїв Майдану.

Також, на ВІЧЕ склав присягу на вірність Майдану та народу України новообраний голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко. Наступне ВІЧЕ відбудеться через тиждень, 2 березня.

Інформаційна служба Кіровоградського Євромайдану


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool