Ринок праці відновлюється: які вакансії затребувані на Кіровоградщині

Липень 27, 2022 | Новини | Переглядів: 1946 | Коментарі: 0

Роботодавці потребують лікарів загальної практики-сімейного лікаря,анестезіологів, невропатологів, наркологів, ендокринологів, офтальмологів, патологоанатомів, педіатрів, отоларингологів, урологів, психіатрів, лікарів ультразвукової діагностики тощо.

Заробітна плата від 4 100 грн до 20 000 грн.

Робітнича сфера пропонує роботу для слюсарів, токарів, електрогазозварників, штукатурів, трактористів-машиністів, малярів, механіків, столярів. Таким фахівцям, роботодавці пропонують заробітну плату від 6 500 грн до 50 000 грн.

У сфері освіти безробітним пропонують наступні вакансії: вчитель закладу загальної середньої освіти, вихователь закладу дошкільної освіти та викладач закладу фахової передвищої освіти. Заробітна плата від 6 500 грн до 7 000 грн.

Також є пропозиції роботи для швачок, бухгалтерів, продавців, кухарів тощо.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool