Результатом підвищення комунальних тарифів стане значне зубожіння людей,- Володимир Сікорський

Липень 04, 2016 | Новини | Переглядів: 958 | Коментарі: 0

Різко підвищивши комунальні тарифи – майже вдвічі – нинішня влада свідомо заганяє людей у злидні. Уряд навмисне ставить своїх громадян перед складним вибором: або платити за «комуналку», або помирати з голоду. І це при тому, що за останні більш ніж два роки у 3-5 разів підвищилися ціни на продукти, ліки, транспорт, товари першої необхідності, послуги тощо, а соціальні стандарти виросли всього лише на 10 – 13%.

– Як люди платитимуть такі високі ціни, якщо у переважній більшості вони не отримують належної заробітної плати? І в даному випадку навіть субсидії не допоможуть, – говорить голова Гайворонської районної організації "Опозиційного блоку" Володимир Сікорський. – Уже восени кожна людина вкотре відчує, як воно – «жити по-новому». У цій ситуації люди або продаватимуть житло, або його відбиратимуть за борги. А скуповуватимуть його за безцінь ті, хто при владі, або у кого є гроші. Така абсолютно ганебна політика нинішнього уряду може призвести до соціального вибуху, можливо набагато масштабнішого, ніж події зими 2014 року. І хоча наші люди терплячі, проте терпець може урватися, чого країна на витримає.
Опозиційний блок вимагає від нинішньої влади скасувати пiдвищення тарифів і, зокрема, на газ, як основної складової тарифоутворення. Адже ціна на газ тягне за собою не тільки збільшення вартості тепла та електрики, а й здорожчання усіх без винятку товарів. Щоб цього не сталося, "Опозиційний блок" звернувся до суду про скасування постанови Кабміну щодо підвищення ціни на газ. І уже наприкінці липня має відбутися розгляд цього питання.
– Тарифний геноцид необхідно зупинити, аби не заганяти людей у ще більші злидні, – наголошує Володимир Сікорський.
Нагадаємо, 9 червня Нацкомісія з питань регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг затвердила нові тарифи на опалення та гарячу воду. З 1 липня ці тарифи підвищилися в середньому по країні в 1,94 раза, а подекуди – більш ніж удвiчi.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool