Резервісти з Кіровоградщини вирушили на чергові навчання

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 1036 | Коментарі: 0

27 лютого 2018 року 230 резервістів оперативного резерву першої черги направлені Кіровоградським обласним військовим комісаріатом до міжвідомчого центру підготовки військових частин і підрозділів, що на Миколаївщині. Зазначені особи є резервістами військових частин, що дислокуються на Вінниччині, Одещині та Полтавщині.

Протягом одного місяця чоловіки будуть підвищувати рівень військової фахової підготовки починаючи від вдосконалення індивідуальних навичок до бойового злагодження в складі свого підрозділу та військової частини. Також під час проведення зазначених зборів відбувається процес підтримання боєздатності та вишколу військовозобов’язаних.

В ході проведення таких навчань відпрацьовуються механізми оперативного доукомплектування військових частин підготовленим особовим складом резерву у випадку відкритої агресії з боку сусідів.

Протягом терміну проходження зборів за резервістами зберігається за місцем роботи заробітна плата і додатково виплачуються кошти відповідно до займаної посади.

За повідомленням заступника військового комісара – начальника мобілізаційного відділу Кіровоградського ОВК полковника Миколи Ржепецького, у поточного році з метою забезпечення Збройних Сил України підготовленими ресурсами заплановано ряд проведення подібних зборових заходів із різними категоріями військовозобов’язаних.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат


ДО УВАГИ ВОДІЇВ: АВТОЦИВІЛКА ОНЛАЙН за 5 хвилин посилання


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool