Резервісти з Кіровоградщини вирушили на чергові навчання

Лютий 28, 2018 | Новини | Переглядів: 1013 | Коментарі: 0

27 лютого 2018 року 230 резервістів оперативного резерву першої черги направлені Кіровоградським обласним військовим комісаріатом до міжвідомчого центру підготовки військових частин і підрозділів, що на Миколаївщині. Зазначені особи є резервістами військових частин, що дислокуються на Вінниччині, Одещині та Полтавщині.

Протягом одного місяця чоловіки будуть підвищувати рівень військової фахової підготовки починаючи від вдосконалення індивідуальних навичок до бойового злагодження в складі свого підрозділу та військової частини. Також під час проведення зазначених зборів відбувається процес підтримання боєздатності та вишколу військовозобов’язаних.

В ході проведення таких навчань відпрацьовуються механізми оперативного доукомплектування військових частин підготовленим особовим складом резерву у випадку відкритої агресії з боку сусідів.

Протягом терміну проходження зборів за резервістами зберігається за місцем роботи заробітна плата і додатково виплачуються кошти відповідно до займаної посади.

За повідомленням заступника військового комісара – начальника мобілізаційного відділу Кіровоградського ОВК полковника Миколи Ржепецького, у поточного році з метою забезпечення Збройних Сил України підготовленими ресурсами заплановано ряд проведення подібних зборових заходів із різними категоріями військовозобов’язаних.

Кіровоградський обласний військовий комісаріат


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool