Рейдова перевірка відбулася у смт Добровеличківка

Вересень 29, 2015 | Новини | Переглядів: 2280 | Коментарі: 0

Рятувальники Кіровоградщини щодня проводять роз’яснювальну роботу з жителями області щодо дотримання правил безпеки у побуті.

Це питання набуває особливої гостроти напередодні опалювального сезону, коли зростає ймовірність виникнення пожеж у житловому секторі.

29 вересня рейдова перевірка відбулася у смт Добровеличківка. Рятувальники розповіли господарям приватних будинків про основні причини виникнення пожеж – це порушення правил пожежної безпеки при користуванні газовими та електроприладами, пічним опаленням, необережність під час паління. Відповідно, нагадали мешканцям райцентру і як запобігти пожежам під час опалювального сезону: провести ремонт печей та димарів, прослідкувати за справністю електромережі. Електрообігрівачі варто купувати лише у магазинах, де є відповідні сертифікати якості на товар. Мешканці селища уважно поставилися до порад працівників Служби порятунку, оскільки погоджуються, що добрий господар має дбати про збереження домівки від пожеж.

На Кіровоградщині чоловіку за вбивство крадія загрожує позбавлення волі

На завершення розмови рятувальники надали громадянам застережні листівки та пояснили як поводитися у випадку виявлення невідомих предметів або застарілих боєприпасів. Зважаючи на необхідність проведення подібних рейдових перевірок, така робота буде проводитися фахівцями пожежно-рятувальної служби і в подальшому.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool