Рейд завершився складанням адміністративних протоколів

Липень 05, 2012 | Новини | Переглядів: 1308 | Коментарі: 0

Вся торгівля на території Кіровограда має здійснюватися у цивілізований спосіб. У цьому переконані більшість кіровоградців, на цьому наполягає міський голова Олександр Саінсус, постійно звертаючи увагу виконавчих органів міської ради на необхідність посилення профілактичної і роз’яснювальної роботи серед продавців стихійних ринків на вулицях обласного центру.

4 липня відбувся черговий рейд робочої групи на чолі з начальником управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Кіровоградської міської ради Тетяною Бєловою, яка обстежила місця несанкціонованої торгівлі в сквері Слави та по вулиці Жовтневої революції.
Сьогодні сквер знаходиться у жахливому стані, зауважила Тетяна Бєлова. Велика кількість сміття, торгівля із землі вживаними товарами зовсім не прикрашають цей колись ошатний куточок міста, покликаний бути місцем вшанування пам’яті героїв Великої Вітчизняної війни та зоною відпочинку кіровоградців. Спілкуючись з торговельниками Тетяна Бєлова переконувала їх здійснювати торгівлю в облаштованих для цього місцях. Адже в Кіровограді повноцінно функціонують 23 ринки. І навіть поряд, на Колгоспному ринку, є 170 вільних місць.
А прибувши на стихійний ринок по вул. Жовтневої революції біля ринку «Босфор», робоча група пересвідчилася, що достатньо декілька днів не проконтролювати ситуацію і незаконна торгівля активно поновлюється. Тетяна Бєлова переконана, що своє вагоме слово у ліквідації стихійних ринків мають сказати і кіровоградці. Якщо вони не купуватимуть продукти харчування із землі, така торгівля зникне сама по собі, адже попит, як відомо, породжує пропозицію.
А поки що рейд завершився складанням трьох адміністративних протоколів на порушників правил торгівлі і, знову таки, роз’яснювальною роботою з продавцями стихійних ринків.
Подібні рейди, попередила Тетяна Бєлова, триватимуть й надалі, допоки продавці не стануть свідомі того, що порушують закон і ставлять під загрозу здоров'я покупців.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool