Рейд в Олександрівському районі

Серпень 27, 2015 | Новини | Переглядів: 1109 | Коментарі: 0

Нерідко людська необачність стає причиною пожеж та інших екстрених випадків. Тому протягом усього року працівники пожежно-рятувальної служби проводять роботу щодо попередження надзвичайних подій і ситуацій.

Зокрема, здійснення рейдових перевірок за місцем проживання дає змогу ефективно запобігати загибелі та травмуванням людей. Рятувальники організовують такі рейдові перевірки як у приватних, так і в багатоповерхових будинках.
26 серпня працівники Управління ДСНС України в області виїжджали до приватного сектору селища Олександрівка та с.Бірки, щоб нагадати громадянам правила безпеки у побуті, зокрема при використанні електричних, газових приладів та пічного опалення. Радили тримати у справному стані електромережу, вчасно усувати несправності, звертаючись до спеціалістів цього профілю. Також господарям нагадали про те, що не варто спалювати сміття неподалік від житлових та господарчих будівель, оскільки це може призвести до пожежі.
Людина може травмуватися і перебуваючи на вулиці, тож окремо рятувальники наголосили про небезпеки, які можуть спіткати у місцях масового перебування людей. Наголосили, як правильно себе поводити у разі виявлення підозрілого предмету, які повинні бути перші дії аби не завдати шкоди ні собі, ні оточуючим. Жителі Олександрівського району уважно поставилися до порад рятувальників та пообіцяли дотримуватися цих елементарних правил у своєму житті.

Прес-служба У ДСНС в області

Кіровоград: надзвичайні події з 25 по 26 серпня


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool