Рейд у житловому секторі Олександрії

Серпень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 1008 | Коментарі: 0

Захист цивільного населення від наслідків виникнення різного роду надзвичайних подій і ситуацій є одним із пріоритетних напрямків роботи працівників пожежно-рятувальної служби.

Цей процес є двобічним, адже кожен громадянин повинен свідомо ставитися до питань дотримання правил безпеки життєдіяльності, будь-то на виробництві чи у побуті. Закликають до цього і рятувальники, коли проводять рейдові перевірки у житловому секторі.
18 серпня саме така перевірка відбулася у місті Олександрії, де розташовані багатоповерхові житлові будинки. Увагу громадян було закцентовано на таких важливих питаннях як дотримання правил безпеки під час використання електро- та газових приладів, також працівники Служби 101 радили уникати перевантаження електромережі та використовувати побутові електровироби лише заводського виробництва та чітко дотримуватися умов їх експлуатації.
Під час спілкування з місцевими жителями рятувальники не оминули й про таку важливу тему як обережне поводження з відкритим вогнем та легкозаймистими речовинами, адже під час прибирання прибудинкових територій, дачних ділянок, а, відповідно, і спалювання сміття та сухої рослинності, яке може стати причиною розповсюдження вогню на більші території.
Безпека дітей - завжди у полі зору рятувальників, тому у ході рейдової перевірки вони поспілкувалися із малечею та розказали їм наскільки важливо слухати поради дорослих та ні в якому разі не гратися із сірниками й іншими вогненебезпечними предметами. Звернули особливу увагу малечі на той факт, що ні в я кому разі не можна чіпати підозрілі предмети та іграшки, які їм не належать.
Під час спілкування із жителями м. Олександрії рятувальники всім роздали застерігаючі листівки, у яких детально викладено поради аби уникнути пожеж у побуті. Самі ж громадяни були дуже вдячні працівникам пожежно-рятувальної служби за проведення такої масово-просвітницької роботи.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool