Рейд у Світловодському районі

Грудень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 910 | Коментарі: 0

Кожного року рятувальники Кіровоградщини впродовж опалювального сезону проводять роз’яснювальну роботу серед мешканців приватного житлового сектору щодо необхідності суворого дотримання правил протипожежної безпеки, для того, щоб максимально вберегти себе і майно від руйнівної дії вогню.

З початком цього сезону особливий акцент робиться на обережному поводженні громадян з приладами опалення - газовими, електричними, печами, грубами й камінами. Працівники пожежно-рятувальної служби разом з фахівцями соціального захисту відвідують, у першу чергу, будинки самотніх людей похилого віку, інвалідів, багатодітні родини. Організатори рейду нагадують громадянам, що не варто забувати ремонтувати обігрівачі, трусити сажу, перевіряти вентиляцію. А щоб усунути несправності, краще звертатись до фахівців. Небезпечно також користуватись і саморобними камінами та вмикати в мережу одночасно багато приладів.
Працівники служби порятунку, соціального захисту, територіального центру соціального обслуговування та керівники сільських рад провели рейд у житловому секторі сіл Григорівка та Микільське Світловодського району. У багатьох приватних будинках мешканці користуються пічним опаленням. Проте, варто зауважити, що літні люди, не зважаючи на поважний вік, дуже старанно дотримуються усіх правил безпеки. І в жодному будинку літніх людей не побачиш легкозаймистих речовин чи предметів поруч із печами, камінами, грубами. Тож, з впевненістю можна сказати про те, що люди похилого віку, інваліди, багатодітні родини дбають аби їхні домівки були теплими і затишними взимку.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool