Рейд у Новомиргородському районі

Грудень 15, 2015 | Новини | Переглядів: 1275 | Коментарі: 0

Рятувальники продовжують здійснювати профілактичну роботу щодо попередження виникнення пожеж у житловому секторі в опалювальний період.

12 грудня працівники 25-го пожежно-рятувального підрозділу у місті Новомиргороді провели рейдову перевірку, у ході якої роз’яснювали громадянам про необхідність суворого дотримання правил експлуатації газових та електронагрівальних приладів. Зокрема, детально зупинилися на основних вимогах безпечного використання газового обладнання. У разі несправностей радили самостійно не втручатися у його конструкцію, а також системи газопостачання, димовідведення та вентиляції – у таких випадках завжди необхідно звертатися до спеціалістів відповідного профілю. Рятувальники нагадали й про те, що надійною запорукою пожежної безпеки у побуті є утримання у справному стані електричної мережі та приладів. Також власникам домівок порадили не перевантажувати електромережу.

На завершення розмови всім учасникам рейду працівники Служби порятунку вручили листівки застерігаючого змісту.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool