Рейд у Кіровограді

Серпень 31, 2015 | Новини | Переглядів: 1349 | Коментарі: 0

За результатами відпрацювання мікрорайонів «Ковалівський» та «Центральний», зокрема центрального ринку, правоохоронцями було складено 10 адміністративних протоколів.

Незважаючи на адміністративну відповідальність, громадяни продовжують порушувати чинне законодавство й продають свій товар без відповідного дозволу у місцях, не призначених для торгівлі.

Так, працівниками міліції було виявлено факти продажу цигарок без наявності ліцензій та марок акцизного збору.

Зі злісними правопорушниками правоохоронці провели роз’яснювальну роботу про недопустимість подібних дій та склали адміністративні протоколи за ч. 1 ст. 156 (Порушення правил торгівлі тютюновими виробами). Санкція статті передбачає накладення штрафу від п'ятдесяти до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією предметів торгівлі та виручки, одержаної від продажу предметів торгівлі.

Робота в даному напрямку триває.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool